Test vepřového ve vlastní šťávě: menší producenti porazili velkovýrobce o parník

0
76

Skoro to vypadalo, že se masové konzervy  poroučí z našeho jídelníčku podobně jako šuměnky, sladké burizony, kubánské pomeranče či mléko v pytlíku. Pověst jadranských paštikářů s kufrem plným plechovek a sáčků nás na čas přeučila.

Jenže vzkříšení fenoménu chataření a kempování, přivřené restaurace, covidové nákupy na ještě horší časy a zdražování ukázaly, že konzervy s vepřovým masem ve vlastní šťávě schované ve spižírně přežijí i další dekádu třetího tisíciletí.

A tak se zavařuje. Ve velkém v masokombinátech nebo konzervárnách i v malém v rodinných firmách, řeznictvích a na farmách, do plechovek i malebně do sklenic.

Co je však ukryto uvnitř?

Přečetli jste jen část článku. Pokračujte s

Akční nabídka první měsíc za 1 Kč, následně za 39 Kč měsíčně. Členství je možné kdykoliv zrušit a je bez závazků.

Již máte předplatné? Přihlaste se a čtěte dál.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno